Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Za sve vaše potrebe iznajmljivanje viljuskara (3)

Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Za sve vaše potrebe

Za manipulisanje raznim teretima potrebna vam je i adekvatna oprema, tako je iznajmljivanje viljuškara Beograd savršen izbor.

Izumom viljuškara davne 1927. godine olakšana je manipulacija velikim teretima, jer je ovo vozilo zamenilo potrebu za ljudskim snagama kako bi podizali velike terete.

Različitim teretima rukuje se različitim viljuškarima.

Šta su viljuškari i čemu su namenjeni?

Viljuškar, ili viličar je industrijsko vozilo koje je razvijeno početkom dvadesetog veka i služi za dizanje i prenos materijala, robe, teškog tereta. Neizostavan je deo opreme u lukama, skladištima gde se upravo veliki tereti odlažu.

Pored viljuškara, dizalice i trakasti transporteri, takođe, pripadaju pretovarnim sredstvima.

Viljuškar je dobio ime po zahvatnom uređaju koji je u obliku viljuške i koji se kreće duž rama za podizanje i spuštanje tereta. Postoje više oblika zahvatnog uređaja, koji su prilagođeni različitim oblicima tereta, kao što su cevi, rolne, burad i slično.

Viljuškari se koriste i za transport kontejnera, paleta i rasutog tereta u korpama ili sanducima.

Oni nisu predviđeni za transport robe na dužim relacijama, što znači da im je kretanje u saobraćaju ograničeno i moraju se poštovati posebni propisi.

Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Za sve vaše potrebe iznajmljivanje viljuskara (2)

Predostni viljuškara su laka prilagodljivost promenama tehnološkog procesa i velika maneverska mogućnost.

Viljuškari se mogu razvrstati po brojnim kriterijuma, i to prema nosivosti, vrsti pogona i prema mestu prihvata tereta.

Prema nosivosti postoje laki (do 1.2 tone), srednji (od 1.2 do 3.2 tone), srednje teški (od 3.2 do 8 tone) i teški (od 8 do 50 tone i više) viljuškari.

Prema vrsti pogona mogu biti dizel, električni i gasni viljuškari.

I krajnje, prema mestu prihvata tereta mogu biti čeoni i bočni viljuškari.

Iznajmljivanje viljuškara Beograd

Klijentima nudimo kako nove, tako i polovne viljuškare za iznajmljivanje, različite vrste i za različite namene.

Iznajmljivanje je moguće izvršiti i na kraći period, odnosno na dnevnoj bazi, kao i na duži period, odnosno na vremenski period od pola godine pa sve do godinu dana. Takođe vršimo i iznajmljivanje viljuškara za vreme sezonskih poslova, kada ih ima najviše.

Posedujemo viljuškare različitih namena, kao što su terenski viljuškari, magacinski viljuškari, platformski ili tekeskopski viljuškari.

Prilikom iznajmljivanja polovnih viljuškara, klijentima se garantuje odlično stanje, redovno održavanje i servisiranje vozila.

Svaki viljuškar u ponudi poseduje svu potrebnu bezbednosnu opremu, kao što su signalni uređaji, vizuelna podrška za rukovaoce i obezbeđivanje rukovaoca u kabini tokom transporta.

Kako su interesi naših klijenata na prvom mestu, vršimo i transport viljuškara do predviđene adrese. Cela procedura se obavlja profesionalno i u dogovoru sa klijentom.

Ukoliko klijenti nisu stručni za rukovanje viljuškarom, u ponudi takođe imamo i iskusne rukovaoce koji su obavili sve potrebne profesionalne obuke za vožnju viljuškara. Svaki rukovaoc je upoznat sa karakteristikama viljuškara, teretom koji viljuškar može da podnese i sa težištem viljuškara.Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Za sve vaše potrebe iznajmljivanje viljuskara (1)

Dugogodišnje iskustvo sa zadovoljnim klijentima se gradilo na kvalitetnim, stručnim i profesionalnim uslugama, kao i na poštovanju, prvenstveno klijenata, a zatim i postavljenih rokova.

Iznajmljivanje viljuškara Beograd je moguće obaviti i zakazivanjem, odnosno kada se iznajmljivanje zakaže unapred i osigurava viljuškar za unapred poznat vremenski period.

Ukoliko vas iznenadi potreba za dizanjem velikih tereta koje ne možete obaviti sami, naša kompanija vam stoji na raspolaganju. Isporuke viljuškara se obavljaju brzo, stručno i po dogovoru.

Iznajmljivanje viljuškara Beograd vam nudi manje troškove u odnosu na kupovinu novog viljuškara, ali se posao odradi na isti način, u istom roku i sa istim kvalitetom.

Iznajmljivanje viljuškara Beograd – Za sve vaše potrebe!

Kompanija BeoControl ima višegodišnje iskustvo u iznajmljivanju viljuškara, čime svojim klijentima garantuje zadovoljstvo i besprekornu uslugu.

Uz  posedovanje više vrsta viljuškara, naša kompanija vam obezbeđuje adekvatan viljuškar koji vam je potreban.

Bilo da vam je viljuškar potreban za manje ili veće terete, nov ili polovan, kompanija BeoControl ima sve! Profesionalnost i stručnost zaposlenih je temelj dugogodišnjeg uspešnog odnosa sa zadovoljnim klijentima.

Related Posts

Leave A Reply