Ukoliko Vam je potreban viljuškar, na kraći ili duži period, na dan ili sat, iznajmite najbolje od najvecće flote viljuškara za iznajmljivanje u celoj Srbiji. Iznajmljivanje viljuškara može biti odličan način da dopunite Vašu postojeću flotu ako očekujete povecćanje poslovne aktivnosti ili Vam je potreban viljuškar van Vaših normalnih potreba. Naš kvalitet i reputacija pouzdanosti čini naše viljuškare idealne za iznajmljivanje, kratkoročno ili dugoročno.

Iznajmljivanje viljuškaraNudimo kompletan asortiman viljuškara za kratkoročni zakup (od jednog dana na gore). Sa brzom isporukom širom zemlje iz naše ponude viljuškara, što god da podižete ili premeštate, imamo za Vam pravi viljuškar. Naši viljuškari su opremljeni po najvišim standardima sa prosekom starosti ispod 24 meseca. U ponudi takođe imamo i nove viljuškare koji Vam donose veću pouzdanost i maksimalno vreme rada – i to sve po konkurentnim cenama.

Kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje viljuškara uz brzu isporuku

Najam viljuškara možete izvršiti na jedan dan i na pet godina, u zavisnosti od Vašeg poslovnog modela ili tekućeg zahteva. Takođe nudimo iznajmljivanje viljuškara za redovne godišnje sezonske poslove, odnosno sezonsko iznajmljivanje viljuškara kada posla ima najviše. Uz flotu viljuškara svih tipova i namena, u svakom trenutku možemo da ponudimo nešto što odgovara svakoj Vašoj potrebi, za rad u zatvorenom i na otvorenom.

Široka paleta dizel, gasnih i električnih viljuškara

Naša flota viljuškara se sastoji do viljuškara svih tipova, za sve namene. Ukoliko Vam je potreban električni viljuškar za rad u zatvorenom prostoru ili gasni viljuškar, dizel viljuškar za rad na otvorenom, kao i viljuškar za dizanje teškog tereta, dizanje tereta na veće visine, viljuškar za neravan teren

Iznajmljivanje teleskopskih viljuškara

Kod nas možete iznajmiti teleskopske viljuškare i delove opreme za rukovanje materijalima koji pokrivaju zahteve bilo kog zadatka koji podrazumeva podizanje ili premeštanje teških tereta. Vršimo iznajmljivanje teleskopskih viljuškara za manje i veće terete, za različite visine dizanja… Naš cilj je da vam pružimo podršku u smislu snage potrebne za pomeranje i dizanje velikih tereta, odnosno, da uvek i uspešno završite započeti posao.

Sezonski najam viljuškara

Kada dođe sezona i krene udarno posao, pomoć je svakako dobrodošla. Sezonski najam viljuškara za vaš najzauzetiji period godine deluje kao logično rešenje. U te svrhe, stojimo Vam na raspolaganju i nudimo široku paletu viljuškara. Možete iznajmiti jedan ili više viljuškara, u zavisnosti od Vaših potreba, uz brzu dostavu viljuškara na Vašu lokaciju.

Vanredni najam viljuškara

Ukoliko Vam iskrsne veći posao za koji je potrebno više ljudstva nego inače da se završi, kontaktirajte nas i uštedite. Viljuškari će biti dostavljeni na dogovorenu lokaciju utovara / istovara u najkraćem mogućem roku.

Redovni / zakazani najam viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara možete da zakažete i unapred, bilo da je u pitanju dan, nedelja, mesec ili godinu dana ranije.

Iznajmljivanje viljuškara

Od novih i polovnih viljuškara iznajmljujemo viljuškare nosivosti između 1,5 tone do 8 tona i više, zatim magacinsku tehniku odnosno magacinske viljuškare sa maksimalnom visinom dizanja do 4 metara i od 4 metara pa na više kao i teleskopske viljuškare sa maksimalnom snagom dizanja do 10 metara, preko 10 metara kao i preko 15 metara…

 

Iznajmljivanje viljuškara Grocka   

Iznajmljivanje viljuškara Barajevo

Iznajmljivanje viljuškara Čukarica

Iznajmljivanje viljuškara Lazarevac

Iznajmljivanje viljuškara Mladenovac

Iznajmljivanje viljuškara Novi Beograd

Iznajmljivanje viljuškara Obrenovac

Iznajmljivanje viljuškara Palilula

Iznajmljivanje viljuškara Rakovica

Iznajmljivanje viljuškara Savski venac

Iznajmljivanje viljuškara Stari grad

Iznajmljivanje viljuškara Surčin

Iznajmljivanje viljuškara Voždovac

Iznajmljivanje viljuškara Vračar

Iznajmljivanje viljuškara Zemun

Iznajmljivanje viljuškara Zvezdara