Iznajmljivanja Viljuškara Srbija

Prepoznatljiv kvalitet usluge.

Iznajmljivanje viljuškara vršimo na celoj teritoriji Srbije. Vršimo iznajmljivanje polovnih i novih viljuškara na kra?i ili duži period, uz dodatnu usluge transporta viljuškara i usluge rukovaoca.

Iznajmljujemo sve tipove viljuškara na celoj teritoriji Srbije. U svojoj ponudi posedujemo nove i polovne viljuškare koji su dostupni za iznajmljivanje na krađi ili duži period. Kod nas postoji opcija i iznajmljivanja novog ili polovnog viljuškara na vremenski period od pola godine do godinu dana. Takođe, nove i polovne viljuškare možete iznajmiti i na dnevnoj bazi, odnosno po satu. Iznajmljujemo sve tipove viljuškara od dizel viljuškara, plinskih viljuškara i električnih viljuškara.

Pored viljuškara svih tipova, posedujemo u svojoj ponudi i viljuškare za sve namene, od magacinskih viljuškara, terenskih viljuškara, teleskopskih viljuškara i platformskih viljuškara. Možete iznajmiti novi ili polovni viljuškar za bilo koju namenu i na bilo koji vremenski period, bilo da se radi o jednom danu ili godinu dana. Svi polovni viljuškari koje izdajemo su u odli?nom stanju, redovno servisirani i održavani. Pre svakog zakazanog iznajmljivanja viljuškara, viljuškar se detaljno pregleda i transportuje na adresu klijenta.

Pored iznajmljivanja novih i polovnih viljuškara svih tipova za sve namene, nudimo i transport viljuškara do dogovorene lokacije sa klijentom. Transport viljuškara obavlja naša šlep služba sa najmodernijim vozilima kao i utovar i istovar viljuškara. Da bismo kompletirali uslugu iznajmljivanja viljuškara, možemo da, pored viljuškara, ponudimo i rukovaoca. Svi naši rukovaoci su završili profesionalne obuke za vožnju viljuškara i poseduju višegodišnje iskustvo.

Magacinski viljuskar
POUZDANOST

Za kratke rokove treba Vam pouzdan viljuškar koji može brzo i lako da istovari / utovari velike količine robe za dalju distribuciju. Tu nastupamo mi!

STRU?NOST

Naš stručni kadar rukovaoca u stanju je da brzo i efikasno utovari / istovari određenu količinu robe, bez kašnjenja u primopredaju robe i dalje distribucije.

KVALITET USLUGE

Pored kvalitetne usluge koju pružamo, uštedećemo Vam vreme i povećati Vašu produktivnost. Poštujemo rokove ali svaki put završimo posao pre roka!

Veliki izbor viljuškara - Najbolje cene

Konkurentne cene.

UVEK DOSTUPNI

Za Vas smo uvek dostupni i svaki Vaš zahtev ćemo realizovati u najkraćem mogućem roku.

TRANSPORT

Transport iznajmljenog viljuškara vršimo na celoj teritoriji Srbije, odnosno, do dogovorene lokacije isporuke viljuškara.

VELIKI IZBOR

Nudimo veliki izbor novih i polovnih viljuškara za iznajmljivanje na kraći ili duži period…

NAJBOLJE CENE

Dajemo najbolje cene za najam novih i polovnih viljuškara na celoj teritoriji Srbije bilo kojeg tipa i namene.

Neki od naših klijenata

NAŠI KLIJENTI.