Nudimo raznovrsan dizajn dizel viljuškara, koji nudi savršeno rešenje čak i za najteže poslove. Dizel viljuškari su pogodni za širok opseg rada i dizajnirani da izdrže najteže uslove na otvorenom.

Pogonsko gorivo koje se lako može držati i jednostavno koristiti, dizelski viljuškari se ponašaju izuzetno dobro u teškim okruženjima poput onih kao mokrih ili blatnjavih uslova. Tipične primene dizel viljuškara uključuju utovar i istovar robe; Punjenje kontejnera i pomeranje robe u ili izvan spoljnih prostora za skladištenje, kao i prebacivanje predmeta sa jedne lokacije na drugu – na primer između dvije različite proizvodne linije, hale…

Dizel viljuškari

Da biste bili sigurni da ćete pronaći idealnu kombinaciju koja odgovara vašim potrebama, za razliku od drugih viljuškara, naši dizel viljuškari dolaze u širokom spektru dimenzija i kapacitetu dizanja. Imajući u vidu izvanrednu izdržljivost i moć, oni bez napora rukuju čak i najtežim i teškim opterećenjima i mogu da prenose sve od malih paleta rasutih materijala do pojedinačnih komponenti težine nekoliko tona. Pored toga, naš opseg viljuškara dodatno podstiče širok spektar opcija koji vam takođe omogucćavaju da fino podesite svaki viljuškar kako biste zadovoljili vaše precizne radne zahteve.

Kompaktne, glatke linije svakog našeg modela dizel viljuškara garantuju lako manevrisanje čak i u zatvorenim prostorima, uz istovremeno obezbeđivanje dobre vidljivosti. Osim toga, ugrađeni sistem upozorenja pomažu da dizel viljuškari budu u funkciji uz minimalne troškove.

Naši viljuškari na dizel nude maksimalne kapacitete za podizanje od 1,5 tone do težine 16,0 tona. Maksimalne visine dizanja su obično između 3m i 7m, u zavisnosti od vrste ugrađenog jarbola. Visina dizanja viljuškara je svakako korisna u situacijama gde viljuškari zaista moraju da rade na visini.

Naši dizel viljuškari su opremljeni snažnom industrijskom snagom i pouzdani su i jednostavni za servisiranje, uz niske emisije i potrošnju goriva, što ih čini idealnim za vašu primenu.