Ekološki efikasni električni viljuškari vam nude jedan od najupečatljivijih, izdržljivijih i kompletnih opsega – viljuškar koji je napravljen za rad!

Naši električni viljuškari su tiha, ekološki prihvatljiva sredstva za rukovanje širokim opsegom operacija, uključujući palete, paletne kutije, što vam pruža sveobuhvatan izbor za bilo koju primenu.

Dizajnirani prvenstveno za upotrebu u zatvorenom prostoru, električni viljuškari su savršeni izbor za mnoge operacije rukovanja materijalima, od podizanja robe i izvlačenja do premeštanja robe na lokaciji. Električni viljuškari su specifični po svom naprednom zelenom napajanju naizmeničnom strujom, dajući time veće performanse, duži ciklus pomaka i jednostavnije održavanje. Pored toga, raznovrsne konfiguracije naših električnih viljuškara i lako programabilne radne karakteristike omogucćavaju vam da usklađujete performanse mašine sa iskustvom operatora i tipom opterecćenja u gotovo svakom radu u unutrašnjem prostoru i za mnoge spoljne potrebe.

Za svoje skladišne prostore, električni viljuškari su idealni jer su brzi i jednostavni za manevrisanje, odnosno manipulaciju.

Elektri?ni viljuškarZa proizvodna okruženja, električni viljuškari su savršeno pogodni za dopremanje robe ili komponenti u proizvodnu liniju ili čišćenje otpadne ambalaže ili drugih proizvodnih nusproizvoda. Mogu se dodatno koristiti za utovar ili istovar vozila većih gabarita, teške opreme, bilo sa zadnje strane vozila (preko podignutog utovarnog pristaništa) ili sa strane (od nivoa zemlje).

Da bismo Vam uštedeli vreme, električni viljuškari se konstantno održavaju preventivno i redovno. Naši električni viljuškari su opremljeni visokom energetskom efikasnošću, monitoringom sistema, samodijagnostikom i praćenjem memorije. Osim toga, na svim modelima, ugrađeni servisni podsetnik se može programirati tako da se održavanje može zakazati u intervalima u skladu sa vašim šablonima promene.

Naši električni viljuškari su izgrađeni da traju. Kombinujući žilavost i udobnost operatora sa najnaprednijim tehničkim karakteristikama, čini ih veoma prilagodljivom, čistom i mocćnom alternativom za dizalice i pogodne za mnoge vaše unutrašnje i spoljne potrebe.