Magacinski viljuškari za optimalnu operativnu efikasnost

Magacinski viljuškari Vam omogućavaju da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor u svojim objektima za skladištenje i radite efikasnije. Pored magacinskih viljuškara imamo širok spektar namenske opreme za skladištenje, uključujući električne paletare, niske viljuškare za operacije na samom dnu, viljuškare sa visokim dizanjem kao i paletar za slaganje paleta. Ovi proizvodi Vam omogućavaju znatno olakšan rad na samom dnu i na većim visinama.

Mali i veoma manevarski, električni ručni paletari kao i stojeći modeli su izvrsni za pokretanje pojedinačnih paleta ili drugih jedinica tereta na tlu i za utovar tereta robe preko utovarnog pristaništa; Slagači kao što su paletni regali dodaju svestranost da mogu da podignu teret do visine od oko 6m.

Magacinski viljuškariZa operacije višeg nivoa, naš moderni pogonski viljuškar ima tipičnu maksimalnu visinu podizanja 10-11m i omogucćava operaterima skladišta da spakuju robu do nivoa krova, čime se obezbeđuje maksimalna gustina skladištenja u datom prostoru. Na primer, u ponudi viljuškara imamo i modele koji mogu podići teret do 11,5m.

Pored toga što vam pomaže da maksimalno iskoristite raspoloživi vertikalni prostor, naša oprema za skladištenje takođe je dizajnirana da radite u dalekim užim prostorima od onih koja se inače zahtevaju. Mogu biti stisnuti u bilo koju oblast.

U zavisnosti od operativnih zahteva, prava oprema skladišta može da reši problem korišćenja nestandardnih konfiguracija za regaliranje, kao što su pogonske, dvostruke ili mobilne stezaljke – sve to čini još vecću gustinu skladištenja.