Ukoliko je potrebno uraditi posao na većoj visini, a da pri tome ne brinete za sopstvenu bezbednost i stabilnost platforme, platformski viljuškari su pravo rešenje za Vas i za Vaš posao.

Platformski viljuškariRadne platforme pružaju vrhunsku funkcionalnu sigurnost i pouzdanost za zaposlene. Izraženi da podrže sopstvenu težinu plus pet puta više maksimalnog opterećenja, naši platformski viljuškari imaju reputaciju kako snage tako i izdržljivosti. Sa jedinstvenim sigurnosnim sistemom, radne platforme ispunjavaju ili prevazilaze sva pravila za zaštitu od povreda, kao što su zaštitna ograda, unutrašnja ograda, sistem za zaštitu od pada itd…

Dizajniran za povećanje produktivnosti i smanjujući rizik povreda leđa i umora, radna platforma može podići ili spustiti zaposlenog na optimalnu radnu visinu. Platforme su neophodne za mnoge industrijske namene.

Naši platformski viljuškari su savršeni za industrijske fabrike, skladišta, područja koje se održava ili bilo koje drugo radno okruženje u kojem je potreban rad na visini.