LP gasni viljuškari pružaju vrhunske performanse sa odličnom potrošnjom goriva i niskim emisijama.

Naši gasni viljuškari predstavljaju odli?nu alternativu viljuškarima na dizel i električnu energiju jer obuhvata širok spektar aplikacija za rukovanje materijalima. Na mnogo načina oni pružaju najbolje od oba sveta bez glavnih nedostataka bilo koga.

Viljuškari na gas pružaju potpunu fleksibilnost, mogu se koristiti i za unutrašnje i spoljne zadatke, zbog toga što je gas mnogo ekološki prihvatljivije gorivo nego dizel. Manji modeli viljuškara opremljeni su visokokvalitetnim i čistim motorima koji takođe obezbeđuju performanse i obrtni momenat kada su viljuškari potrebni za zahtevniji rad. Nadalje, kao i električni viljuškari, naši gasni viljuškari su čisti i tihi, ali ne zahtevaju sate za punjenje između smena.

Gasni viljuškari mogu da obavljaju samo zadatke koji se odnose na rukovanje materijalima, od rada u skladištima do utovarivača teretnih vozila; Od nošenja robe između jedne lokacije do druge i do isporuke paleta kritičnih zaliha na proizvodnu liniju.

Gasni viljuškarKoristeći tečni naftni gas (LP), viljuškari na gas su takođe veoma pogodni za rad na udaljenim lokacijama – sve što treba da uradite je da uzmete dovoljno rezervnih boca za gas kako biste osigurali da vaš gasni viljuškar može raditi koliko god je to potrebno. Zamena praznog gasnog cilindra punim je brz, jednostavan postupak i stoga dozvoljava ovim viljuškarima da rade za bilo koju dužinu pomaka ili bilo koji broj uzastopnih smena.

Kao i svi viljuškari, svaki viljuškar sa pogonom na gas ima jednostavne funkcije i niz dodatnih opcija, što vam omoguc?ava da prilagodite vaš viljuškar na gas kako bi zadovoljio potrebe vašeg zadatka. Uz naprednu tehnologiju na motoru, ovi viljuškari vam nude nivo performansi koji je potreban za ispunjavanje zahteva vašeg modernog poslovanja čineći ih još sigurnijim, jeftinijim za pokretanje, jednostavnije za održavanje i lakše korišćenje, što znači veću produktivnost i profitabilnost za vas.

Naši viljuškari na gas vam nude stilski, izdržljiv i dobro dizajniran, ali i ekonomičan izbor za potrebe vašeg posla za rukovanje opremom.